Koronan jalusta

Koronapelin jalusta

Tarkoitettu pelialustaksi isoon Jukka-Koronapeliin (90 x 90).

Huom! Koronan jalusta ei mahdu pakettiautomaattiin.

 

Myymälässä on kakkoslaadun jalustoja.

 

 

 

 

korona jalat jalusta teline pöytä corona

56,00 

Varastossa

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): J367

Kuvaus

Tukeva Koronapelin peli jalusta. Sopii isoon Jukka-Koronapeliin (90 x 90). Jalustan voi kasata kahteen vaihtoehtoiseen pelikorkeuteen 106 cm tai 112 cm. Kuvassa oleva Koronapeli ei sisälly pakkaukseen.

Jalusta toimitetaan osina ja se on aikuisen kokoonpantava. Jalat ovat esikasattu alempaan korkeuteen (106 cm). Poikkitukien ja ketjun kiinnittämiseen tarvittavat osat ja avaimet tulevat pakkauksen mukana. Pelikorkeuden vaihtaminen pulttia siirtämällä. Pulttiavain (13 mm) ei sisälly pakkaukseen.

Teline on tarkoitettu vain Koronapelin pelaamiseen. Peli tulee jalustalle omalla painollaan. Älä nosta peliä telineelle tai siitä pois, mikäli turvaketjut ovat kytkemättä. Asettaessasi peliä telineelle, varmistu että jalkojen yläpäät ovat reunojen sisäpuolella ja että jalat vastaavat kuppeihin. Älä koskaan jätä peliä valvomatta telineelle, mikäli on vaara että telineelle kiivetään, pelin reunalla roikutaan, peliin nojataan tai sitä muuten väärin käytetään. Käyttö muuhun tarkoitukseen kielletty. Huom! Tuotteesta voi joissain tapauksissa irrota pihkaa. Erityisen lämmin paikka edes auttaa pihkan irtoamista.

Valmistettu havupuusta. Pintakäsittelemätön.

Lisätiedot

Paino5,4 kg (kilogramma)
Mitat132 × 16 × 13 cm (senttimetri)
Kasausohjeet

Kuvina

Toimitustapa

Kaukokiito tai Matkahuolto

Valmistusmaa

Kaikki Jukka-tuotteet valmistetaan Suomessa

Saatat myös pitää näistä…