Korona-peli

Korona-peli

Korona-peli on ollut tuotannossa vuodesta 1944. Alkuperäinen, Juho Jussilan suunnittelema perinnepeli, joka säilyttää arvonsa ja kiehtovuutensa sukupolvesta toiseen.

Peli sisältää kaksi keppiä ja pelinappulat neljälle pelaajalle. Nappulat ovat muovia.

Huom! Korona-peli ei mahdu pakettiautomaattiin.

Uusi erä on tuotannossa ja tuomme sitä läpi parasta mahdollista vauhtia pienissä erissä, että saisitte sitä nopeammin. Odotuslistalla on huomattavan paljon odottajia, mutta valmistuneita pelejä tulee tilattavaksi heti niiden valmistuttua. Päivitän tätä tiedotetta kun tilanne kehittyy. Huomaattehan että odotuslista ei varaa tuotetta. Se vain ilmoittaa kun tuotteelle tulee saldoa. Samalla se tyhjentää odotuslistan, eikä uutta ilmoitusta valmistumisesta tule, vaan sähköpostiosoite on laitettava listalle uudestaan. Myymälässä myös joitakin kakkoslaadun pelejä. Kiitos kärsivällisyydestänne 🙂

corona

97,00 

Ei saatavilla väliaikaisesti

Ilmoita, kun tuotetta on taas saatavilla.

Categories: , , SKU: J356

Kuvaus

Korona-peli on ollut tuotannossa vuodesta 1944. Perinnepeli, joka säilyttää arvonsa ja kiehtovuutensa sukupolvesta toiseen. Peli sisältää pelilaudan lisäksi kaksi keppiä ja nappulat neljälle pelaajalle, sekä peliohjeet. Pelilauta on valmistettu koivusta ja koivuvanerista. Pelilaudan pussit ovat kestävää massiivikoivua.

  • Yli 4-vuotiaille
  • Pelilaudan tarkat ulkomitat 91,44 cm x 91,44 cm (3 ft x 3 ft) , korkeus 7,5 cm

Lisätiedot

Paino 7.00 kg
Mitat 94 × 93 × 8.0 cm
Peliohjeet

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa, Ranska

Toimitustapa

Kaukokiito tai Matkahuolto

Valmistusmaa

Kaikki Jukka-tuotteet valmistetaan Suomessa.

You may also like…