myymala2-019Myymälämme sijaitsee tehtaan yhteydessä Jyväskylässä, osoitteessa Puulaakintie 6. Parkkipaikaltamme löytyy tilaa myös isommalle ajoneuvolle, kuten linja-autolle tai muulle ajoneuvoyhdistelmälle.

Pidämme myymälää auki arkipäivisin klo 9-16, mutta olemme auki myös muulloin, jos vain olemme paikalla. Jos ovi on lukossa, mutta ovessa on lappu, voit soittaa ovikelloa.

Tarvittaessa kysy ennen myymälän sulkemisaikaa olemmeko auki pidempään, info [a] juhojussila.fi.

Ryhmille olemme avoinna etukäteen sovittaessa myös muina aikoina iltaisin tai viikonloppuisin. Käyntikyselyt hyvissä ajoin sähköpostilla info [a] juhojussila.fi.

Mikäli tehtaanmyymälämme on sinulle liian kaukana, etkä löydä haluamaasi tuotetta lähialueesi valikoimista, ota yhteyttä sähköpostitse info [a] juhojussila.fi.

 

myymala5-001Myymälässämme on tarjolla normaalien varastotuotteiden lisäksi tuotteita uusissa väreissä, näytekappaleita, poistoeriä, II-laatuisia tuotteita ja askartelumateriaalia. Saatavana on myös tuppeen sahattua puusepänkuivaa koivua (pieniä määriä), sekä valmiita sorviaihiota 20 x 20 ja 26 x 26 (pituudet vaihtelevat). Kysy myös muita kokoja.

myymala2-029Saatavana on myös pyökkiä ja tammea. Nämä puulajit eivät ole täysimittaista lautaa, vaan halkaisureunaa. Näistä saattaa löytyä myös leveämpiä lautoja.

Etämyynnissä teitä palvelee verkkokauppa sekä asiakaspalvelu. II-laatuisia tuotteita emme pääsääntöisesti lähetä asiakkaallemme kuin poikkeustapauksessa. Asiakkaan on nähtävä tuotteen ”vika”, jotta hän voi hyväksyä tuotteen. Joissakin hyvin kiireellisissä tapauksissa teemme poikkeuksen, mikäli ykköslaatuista tuotetta ei ole saatavilla ja asiakkaalla on tarve saada tuote pian.

Maksuvälineenä käteisen lisäksi käyvät kotimaiset pankkikortit sekä Visa, Visa Electron ja Mastercard.

Jukka-lelumuseo

myymala2-006Myymälämme yhteydessä on pieni museo, jossa on esillä yrityksen elinkaaren aikana valmistettuja tuotteita. Ihan kaikkea meille ei ole jäänyt, mutta olemme löytäneet puuttuvia tuotteita kokoelmaamme sekä saaneet lahjoituksia.

Kiitos kaikille teille, jotka olette täydentäneet museota ja antaneet tuleville sukupolville mahdollisuuden aikamatkaan. Myymäläämme voi tulla vain fiilistelemään ja katsomaan löytyykö museostamme juuri se minun lapsuuteni rakas lelu. Kenties leluun löytyy varaosia tai peleihin peliohjeita?

 

Lisää kuvia myymälästämme……ja museostamme.